Как да си направите най- вкусната, крехка и сочна плескавица, че лигите ви да потекат
19 Април 2016
15781
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 кг телешка кайма
2-3 скилидки чесън
1 -2 люти чушлета
300 г пушени гърди
300 г кашкавал
1 с.л вегета
1 скилидка чесън
1 с.л червен пипер
Каймата се обърква много добре с нарязаните на ситно люти чушлета и скилидките чесън. Продуктите за плънката се нарязват на доста ситно и се объркват с червения пипер и вегетата.
От каймата се правят големи кюфтета, в средата се слага по 1 с.л от плънката и се покрива с второ по малко кюфте, като ръбчетата се обръщат и притискат. Пекат се на скара.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари