Как да си направите перфектният шоколадов крем за торта
31 Октомври 2017
43327
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Необходими продукти
белтъка - 2 бр.
пресята пудра захар - 125 гр.
краве масло - 125 гр.
ванилия - 2 праха
шоколад - 75 гр.
Разбийте яйцата на твърд сняг и постепенно добавете захарта. В отделен съд разбийте маслото до получаването на мек крем. След това добавете разбитите белтъци, заедно с ванилията.
Към разбитите на твърд сняг белтъци се добавят 75 г разтопен и след това леко охладен обикновен шоколад. Ако сместа се пресече, загрейте съда и продължете да разбивате. Това количество е достатъчно за пълнеж и глазура на една торта с диаметър 20 сантиметра.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари