17 Юли 2014
9541
Снимков материал: pixabay.com
Съставки:
- глава кромид лук
- 300/500 гр. мляно месо
- ориз, масло
- магданоз
- вегета или сол
- парченца картофи или патладжан (за затварянее на пиперките)
Нарязвате на дребно главата кромид и за запържвате с маслото доакто пожълтее .Трябват ви 500 гр.
(или 300 гр.) мляно месо и ориз.Оризът се мие и прецежда и се слага в тигана с лука за 2-5 минути. После се добавя и месото и се бърка, докато се изпържи хубаво. След това добавяте вегета или сол, черен пипер, малко магданоз и 2 лъжици кетчуп.
С готовата смес пълните чушките и ги редите в дълбока тенджера. Запечатвате ги с картоф или патладжан, слагате им малко водичка ( до половината на чушките да достигне водата в тенджерата) и ги слагате да се пекат в фурната.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари