Сиренки на тиган е няма такава вкусотия- топи се в устата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сиренки на тиган е няма такава вкусотия- топи се в устата
Сиренки на тиган е няма такава вкусотия- топи се в устата
67951
Сиренки на тиган е няма такава вкусотия- топи се в устата
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Хляб и сирене - закуската е проста и достъпна. Истината не е много удовлетворяваща. И с малко усилия получаваме страхотни триъгълници от сирене . Просто трябва да смесите всички съставки и бързо да изпържете в тиган.

Въздушните и вкусни кифлички имат невероятен вкус. Хрупкавата коричка крие деликатната каша от кашкавал. За да премахнете излишното масло, поставете триъгълниците върху хартиени кърпи и ги попийте леко.

 

Съставки

яйце 2 бр.

Сирена Фета 50 гр

Чедър 50 гр

Мляко 240 мл

Пшенично брашно 500–530 гр

Магданоз 0,5 куп

Слънчогледово олио 220 мл

червен пипер 1 ч.л

Бакпулвер 0,5 ст. л.

Сол 1 ч.л

черен пипер (смлян) вкус

 

готвене

В дълбока купа смесете яйцата, фетата, настърганият чедър, млякото, нарязан магданоз, бакпулвер и подправки. Смесете добре. 


Добавете брашно на порции, омесете тесто. Не трябва да залепва за ръцете ви.


Разделяме тестото на две половини. Върху набрашнена повърхност омесете всяка с ръце на кръгла торта с дебелина 2 см. 


Нарежете тортата на 8 равни триъгълника


Загрейте тиган с обилно количество слънчогледово олио. Запържете триъгълниците от двете страни до златисто кафяво.

Закуската със сирене може да бъде приготвена за няколко минути. Триъгълниците от сирене са добри сами по себе си. Но можете да ги сервирате с каквото си пожелаете

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft