Как да си приготвите шаранът, че да си оближете пръстите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как да си приготвите шаранът, че да си оближете пръстите
Как да си приготвите шаранът, че да си оближете пръстите
5641
Как да си приготвите шаранът, че да си оближете пръстите
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази година счупихме рекорда по брой излети. Разбира се, как да разглеждане забележителности без храна. Колко експериментирахме с кебапи , гарнитури и закуски нямате си идеи! Веднъж открих за себе си, че шаранът на скара е невероятно вкусен. Сега определено вземаме риба със себе си сред природата и започнахме и вкъщи да си правим.

Ядем шаран на шиш със зеленчуци, както пресни, така и печени. Обикновено режем рибата вкъщи, за да не изцапаме дрехите и ръцете си сред природата. Най-много обичам, че не са необходими допълнителни подправки. Оказва се, че рибата е невероятно вкусна в доматена марината с лук и копър .

 

Съставки

Шаран 2 кг

Лук 1бр

Копър 1 връзка

Доматен сок 500 мл

Сол на вкус

Черен пипер (смлян) на вкус

 

Подготовка

Обелете и почистете шарана. Нарежете филетата на порции и подправете със сол и черен пипер.


Нарежете лукът на половинки пръстени и нарежете копъра. Смесете тези съставки с малко сол и след това сложете на рибата


Залейте с доматения сок върху рибата и зеленчуците и оставете за няколко часа.


Наредете рибата на шиш и я поставете върху телена мрежа и на скара.

Преди бях скептичен към рибния кебап , но сега разбирам, че това е добър заместител на месото. След рибата няма усещане за тежест, тя се готви по-бързо и в пъти по-полезна. И има толкова много разновидности на рибата! Обичате ли рибен кебап ?

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft