15 Април 2014
44115
Снимков материал: pixabay.com
Великден е съвсем близо и това е причина, да използваме още една чудесна идея за празничната трапеза - пълнени лилави яйца .
След като сварите и обелите яйцата, ги нарежете на половини и извадете жълтъците. В отделна купа смесете жълтъка с малко майонеза и подправки по ваш избор.
Белтъците потопете в сок от цвекло - оставете да престоят, докато не получат оттенък, какъвто искате.
След това напълнете със сместа от жълтъците.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари