Как отслабна с диета Венета Харизанова

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Как отслабна с диета Венета Харизанова
91387
Източник: rozali
Снимков материал: pixabay.com
Как отслабна с диета Венета Харизанова

Венета Харизанова е в топ форма , благодарение на индивидуална диета и редовен фитнес. Каква е диетата на Венета Харизанова , с която звездата поддържа перфектната си фигура?

Диетата на Венета Харизанова – примерно меню

Закуска
1 вариант: Елда или овесени ядки до 4 супени лъжици с добавени малко (20-30 г) сушени плодове (може да е сварена с малко подсолена вода). Може да се ползва течен подсладител Xylitol.

2 вариант: Киноа или амарант до 4 супени лъжици с добавени малко (20-30 г) сушени плодове; 150 мл овесено или оризово или смесено и със соя мляко.
диетата на венета харизанова3 вариант: Царевични сухари до 5 броя; зеленчук по желание.

4 вариант: Екструдиран ориз до 5 броя, зеленчук по желание.

Обяд

1 вариант: Пилешко филе или бон филе, биволско, заешко, агнешко или пуешко до 250 г; салата от краставици, маруля, рукола, айсберг, ряпа, репички, чушки (зелени и червени), пресен и глава лук (бял и червен).

Салатата е по избор от някои от изброените зеленчуци до 250 г. Подправя се със зехтин и лимонов сок. Ориз: 2 топки варен ориз (70 г преди варене/4 супени лъжици с връх) в дните с тренировка, а в дните без тренировка – наполовина.

2 вариант: Пилешка супа . Салата от краставици, маруля, рукола, айсберг, ряпа, репички, чушки (зелени и червени), пресен и глава лук (бял и червен). Салатата е по избор от някои от изброените зеленчуци до 250 г. Подправя се със зехтин и лимонов сок. Ориз: 2 топки варен ориз (70 г преди варене/4 супени лъжици с връх) в дните с тренировка, а в дните без тренировка - наполовина.

3 вариант: Cottage cheese 150 г. Салата от краставици, маруля, рукола, айсберг, ряпа, репички, чушки (зелени и червени), пресен и глава лук (бял и червен). Салатата е по избор от някои от изброените зеленчуци до 250 г. Подправя се със зехтин и лимонов сок. Ориз: 2 топки варен ориз (70 г преди варене/4 супени лъжици с връх) в дните с тренировка, а в дните без тренировка – наполовина.

Следобяд
Ябълка, круша или киви 150 г. Ядки: бадеми, орехи, лешници 30 г.

Вечеря:

1 вариант: Риба на скара, пара или фолио: морска, прясна до 250 г. Салата по избор от някои от изброените зеленчуци до 250 г или задушени зеленчуци: аспержи, броколи, карфиол, брюкселско зеле, китайско зеле, лук, тиквички, чушки, зелен боб и т.н. до 300 г. Максимум три пъти седмично и да е прясна!

2 вариант: Едно цяло яйце и 3-6 белтъка. Салата по избор от някои от изброените зеленчуци до 300 г. или задушени зеленчуци: аспержи, броколи, карфиол, брюкселско зеле, китайско зеле, лук, тиквички, чушки, зелен боб и т.н. о 300 г.

3 вариант: Постно ястие приготвено с малко мазнина и сол (без картофи, бял боб, зелен грах и леща): супа, яхния, задушени зеленчуци и т.н. Поне един пьт седмично!

4 вариант: Паста, спагети, но без доматен сос.

Към салатите вечер се добавя по една чаена лъжица натрошено ленено семе !       

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft