3 Май 2012
402200
Много супи от българската (а и от разни чуждестранни) кухня се застройват. Застройката прави супата по-хранителна, придава и хубав цвят и може да прикрие някои нейни недостатъци (недостатъчно качествени продукти, например). Недостатъкът на застройките са, че правят супите еднакви на вкус и вид, а в тях все пак има и допълнителни калории. Освен това, застроените супи са по-нетрайни.
Как се прави варена застройка
Как се прави застройка за курбан
Как се прави застройка от жълтък и кисело мляко
Как се прави застройка от течна или заквасена сметана
Как се прави застройка от прясно мляко
Как се прави застройка от течни, или сухи сметанки за кафе
Как се прави застройка с топено сирене
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари