Как се прави течен шоколад
9 Декември 2014
17637
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Поставете обелените и запечени лешници в блендер или добре ги наситнете с нож, след което ги смелете. Добавете маслото и разбъркайте, докато се получи фина смес. Добавете пудра захар, какао, екстракт от ванилия и сол и продължете да смилате, докато сместа стане хомогенна. Получения крем поставете в буркан. Течния шоколад може да съхранявате в хладилника или на стайна температура до месец.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари