Как се прави течен шоколад

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Как се прави течен шоколад
Как се прави течен шоколад
admin
Добавена от: admin
17637
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 чаши запечени лешници
1 чаша пудра захар
1/3 чаша фино какао
2 супени лъжици масло
1 чаена лъжичка екстракт от ванилия
1/4 чаена лъжичка сол 
 

Поставете обелените и запечени лешници в блендер или добре ги наситнете с нож, след което ги смелете. Добавете маслото и разбъркайте, докато се получи фина смес. Добавете пудра захар, какао, екстракт от ванилия и сол и продължете да смилате, докато сместа стане хомогенна. Получения крем поставете в буркан. Течния шоколад може да съхранявате в хладилника или на стайна температура до месец.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft