Как се правят тиганици
15 Декември 2014
54397
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. В купичка разтворете маята с хладката вода и захарта, изчакайте около 5 минути и добавете брашното и солта. Омесете тестото с лъжица (т.к. тестото е доста меко). Оставете го да втаса.
2. Когато тестото втаса, с намазнени ръце късайте от него топки, разтягайте ги с ръце и изпържете в добре сгорещено олио.
СЪВЕТ - ако ви остане от тестото, просто покрийте съда и оставете в хладилника, ще забележите, че на следващия ден е още по-хубаво и удобно за работа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари