1/2 чаша масло
една чаена лъжичка екстракт от ванилия
225 гр. крема сирене
1,1 кг пудра захар
една чаша фъстъчено масло
кокосово брашно
какао на прах
по 2 супени лъжици черен и бял шоколад
В купа смесете маслото, ванилията и крема сиренето. Прибавете захарта и омесете тестото. Разделете го на четири части. Едната оставете каквато е, във втората част примесете фъстъченото маслото, в третата - кокосовото брашно и в последната - какаото. Всяка част оформете като яйце, поставете ги върху покрита с хартия за печене тава и ги поставете в хладилника за един час. Разтопете на водна баня тъмния и белия шоколад, докато се получи гъста смес. Ако мислите, че сместа е прекалено гъста, прибавете една супена лъжица растително масло. Потопете яйцата по желание в тъмния или белия шоколад, поставете ги в тавата и пак ги пъхнете в хладилника за половин час да стегнат. По желание украсете с натрошени ядки, шоколадови трохи или кокос.