Как се пълни шаран с орехи за Никулден - хрупкава коричка и сочна плънка в перфектната комбинация:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Как се пълни шаран с орехи за Никулден - хрупкава коричка и сочна плънка в перфектната комбинация:
Как се пълни шаран с орехи за Никулден - хрупкава коричка и сочна плънка в перфектната комбинация:
28932
Източник: gotvach.bg
Как се пълни шаран с орехи за Никулден - хрупкава коричка и сочна плънка в перфектната комбинация:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пълненият шаран е кулминацията на Никулденската трапеза. Послучай наближаващия празник решихме да ви представим най-лесната рецепта за пълнен шаран с орехи, с която просто няма как да сгрешите.

Всички ще са възхитени от кулинарните ви умения, а кухнята ще се изпълни с вълшебен аромат. Ето и рецептата за пълнен Никулденски шаран с орехи :

Пълнен шаран с орехи

Продукти:

1 шаран

1/2 ч.ч.орехи

100 мл олио

500 гр.лук

3-4 стръка магданоз

4 зърна черен пипер

сол - на вкус1 

лимон

Приготвяне:

Нарежете на полумесеци лука и го изпържете в олиото, докато омекне. Прибавете ситно нарязания магданоз, черния пипер и сол на вкус. Накрая добавете счуканите по-едро орехи и разбъркайте хубаво.

плънка с орехи

Изчистете и измийте хубаво шарана. Оставете го да престои в тенджера със студена вода, в която сте добавили и нарязания на кръгчета лимон за 2 часа. С получената зеленчукова смес напълнете шарана и го зашийте хубаво, да не изтече плънката.

Отгоре го намажете с олио, смесено с малко червен пипер, и изпечете на 180 градуса за час и половина.

пълнен шаран с орехи

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft