Как успя да отслабне 12 килограма Нели Хаджийска

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Как успя да отслабне 12 килограма Нели Хаджийска
221010
Източник: 24chasa.bg
Снимков материал: pixabay.com
Как успя да отслабне 12 килограма Нели Хаджийска

Чаровната водеща на „Търси се“ Нели Хаджийска показа супер нова визия. Тя свали повече от десет килограма и изглежда страхотно напоследък, видя HotArena.net.

Нели успява да отслабне с 12 килограма за цели три месеца.

А тайната й е суровоядство.

"Хората, които не ме познават, смятат, че е голямо постижение. Те казват: "Това не си ти." Има и друго. По телевизията бременността ми продължи година и половина. Изчислих го и е точно толкова. Защото записвах предавания, бременна до 8-ия месец, а същите издания бяха излъчвани месеци след като синът ми се роди", споделя тя.

Причината Нели да отслабне така е диагноза синдром на Хашимото — това е заболяване на щитовидната жлеза . Три години преди да забременее се подлага на хормонална терапия.

След раждането Нели решава да промени начина си на хранене, най-вече заради болестта си. Първо опитва разделно хранене — не се смесват месо с картофи, месо с ориз, а рибата се комбинира само със зеленчуци. Омръзва.

След това пробва суровоядството. Това означава поне 70% от храната, която приема човек, да не се подлага на термична обработка.

Режимът стана много популярен преди години от холивудската актриса Анджелина Джоли. Един от принципите на суровоядството е до 12 ч да не се яде, защото през това време организмът се изчиства.

Така до обед Хаджийска пие само чай, яде плодове, какаови зърна и ядки. Но и тук има номер - ядките трябва да са сурови и изкиснати във вода.

Например преди ядене бадемите престояват във вода 12 часа, лешниците - между 4 и 8 часа, а кашуто - 2 часа. По този начин те покълват, стават по-полезни и вкусни.

Нели включва в менюто си редица суперхрани - авокадо, годжи бери, акай бери, кокосово масло, киноа, амарант, чия.

Освен тях редовно пие фрешове от магданоз, копър, спанак и листа на целината. А от 3 месеца не яде месо.

Причината е, че месото в магазините съдържа хормони и консерванти, които тя иска да избегне. „Изключих и синьото сирене, в което се оказа, че има много глутен. Вече си купуваме и паста без глутен.“, допълва още Нели, пише 24chasa.bg.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft