Калмари пане
22 Декември 2011
22919
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Калмарите (1 кг) се почистват и нарязват на ивичи широки 1 см.
Яйцата (4 бр) се разбиват добре и се овкусяват със сол и черен пипер.
Резенчетата калмари се овалват в яйцата, после в брашно и след това по желание отново в яйцата. Пържат се в силно нагорещен зехтин или олио.
Готовите калмари се сервират със сос по желание.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари