Камембер със сос от боровинки
22 Декември 2011
18800
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сиренето се потапя в разбитото яйце.
Напоеното сирене се овалва в галета и се панира в загрято олио.
Изпърженото сирене се отцежда върху салфетка.
Сокът от касис и сиропът от арония се изсипват в тенджера и се изчаква да заври.
Добавят се боровинките и маслото и се разбърква.
Сосът се отстранява от огъня, за да се охлади, след което се смесва с нишестето.
Панираното сирене се сервира върху соса от боровинки, като се украсява със сос и стрък от мента или горски плодове.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари