Канапе с тофу
22 Декември 2011
5228
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Тофуто се реже на 8 тънки филийки и се поръсва с къри.
Запечатва се от двете страни в сух сгорещен тиган за около 30–40 секунди от всяка страна, докато хване хрупкава коричка.
Ябълката се почиства и се реже на 8 тънки шайби.
Сусамовото олио се смесва със соевия сос.
В чинии за сервиране на етажи се подреждат шайбите ябълка и резените тофу.
Предястието се залива със соса от сусамово олио и соев сос. Поръсва се със скълцаните бадеми и се украсява с див лук.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари