Карамелен сладкиш с кроасани
22 Декември 2011
62865
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Яйцата се разбиват със захарта и ванилиите.
Млякото се прибавя постепенно, като постоянно се бърка.
Кроасаните се надупчват с помощта на вилица.
Захарта за карамела се затопля в сух тиган с малко вода.
Карамелът се разпределя във форма за кекс.
Върху него се поставят кроасаните и се заливат с крема.
Формата се поставя в по-голяма тава, в която се сипва вода. Десертът се изпича във фурна на 150 градуса за 60-75 минути.
Преди сервиране се обръща в десертна чиния.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари