Карамелен сладкиш с кроасани

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Карамелен сладкиш с кроасани
Карамелен сладкиш с кроасани
admin
Добавена от: admin
62865
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 яйца
4 кроасана с шоколад
1 л прясно мляко
200 г захар
3 пакетчета ванилия на прах
250 г захар за карамелизиране 

Яйцата се разбиват със захарта и ванилиите.

Млякото се прибавя постепенно, като постоянно се бърка.

Кроасаните се надупчват с помощта на вилица.

Захарта за карамела се затопля в сух тиган с малко вода.

Карамелът се разпределя във форма за кекс.

Върху него се поставят кроасаните и се заливат с крема.

Формата се поставя в по-голяма тава, в която се сипва вода. Десертът се изпича във фурна на 150 градуса за 60-75 минути.

Преди сервиране се обръща в десертна чиния.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft