Картофена пица на тиган

вход през zajenata.bg
Картофена пица на тиган
admin
Добавена от: admin
21047
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

750 г картофи
1 глава кромид лук
3 с. л. брашно
4 с. л. мляко
масло

Сварете картофите, обелете ги и ги нарежете на тънки ивици, след което ги разбъркайте с каша, приготвена от брашното и млякото.
Сгорещете в тиган 2 лъжици масло и запържете до златисто настърганата глава лук.
Изсипете отгоре картофите, притиснете ги с лъжица, за да им придадете форма на пита и ги полейте с лъжица масло.
Захлупете питата с капак и я оставете да се пържи 20 мин.
Като се зачерви от долната страна, обърнете я с помощта на чиния.
Захлупете я отново с капака и я пържете отново до зачервяване. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft