Картофена супа с наденички
22 Декември 2011
5044
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
8 бр. винервурст, пушени кренвирши или обикновени кренвирши
750 г картофи
1.5 л телешки бульон
30 г мазнина
1 глава лук
2 бр. големи моркови
1/2 глава целина
сол, черен пипер
магданоз
Измиваме и нарязваме морковите и лука на ситно. Нарязваме целината на малки кубчета. Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета. Задушаваме в гореща мазнина лука, морковите и целината, след което добавяме и кубчетата картофи. Подправяме със сол, черен пипер и магданоз, заливаме с бульона. Оставяме да ври около 30 до 45 минути Малко преди да стане готово ястието добавяме нарязаният колбас (по желание предварително запечен на скара или грил-тиган).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари