Картофена супа със зеле и наденички

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Картофена супа със зеле и наденички
Картофена супа със зеле и наденички
admin
Добавена от: admin
7589
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 картофа
около 250 г къдраво зеле
1 глава лук
3-4 лъжици разтопено краве масло
2 наденички (кренвирша)
ким (черен пипер) и сол на вкус

Нарежете картофите и лука на едри парчета, зелето - на ивички. Залейте с 1 1/2 л подсолена вода и варете на умерен огън. Извадете сварените картофи и лука, направете ги на пюре с вилица и върнете в супата. Щом кипне отново, прибавете маслото, наденичките, нарязани на кръгчета, счукания ким. Варете още 5 мин и поднесете супата веднага, поръсена с много магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft