Картофена яхния с телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Картофена яхния с телешко
Картофена яхния с телешко
admin
Добавена от: admin
22528
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

телешко месо - 700 г, без мазнини
картофи - 1 кг
лук - 2 глави кромид
моркови - 2 броя
брашно - 1 с.л.
сол - на вкус
червен пипер - 2 ч.л.
девесил - сушен, на вкус
целина - 2 стръка прясна
магданоз - 1/2 връзка
чубрица - 1 ч.л.
черен пипер - на вкус
олио - 5 с.л.  

Нарежете телешкото на парчета и го запържете равномерно в мазнината. Добавете към него нарязаните лук и моркови и поръсете с брашно и червен пипер. Долейте гореща вода, колкото да покрие месото и оставете да се вари под капак за около час и половина.

След това прибавете обелените и нарязани картофи, посолете и варете около 15 минути, до омекването има. Овкусете с чубрицата, накълцаната целина, девесила и черен пипер на вкус, разбъркваме и отнемаме от котлона. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft