Картофени тиганици с кайма
11 Януари 2015
63224
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измийте и обелете картофите. Настържете ги, посолете, добавете маслото, олиото и разбъркайте добре. Оформете от сместа тиганици (плоски кюфтета) и ги изпържете от двете страни в загрято олио. След това ги слепете с каймата, подредете в тава и сложете да се пекат във фурната в продължение на 20 минути. Преди да поднесете, поръсете с намачкан/счукан чесън.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари