Картофки с билкова коричка
3 Януари 2012
23234
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Картофите се сваряват. Обелват се и след като изстинат малко се нарязват на кубчета. В подходящ съд се смесват галетата, червеният пипер, майораната, брашното от чесънът, целината, копърът, сол, черният пипер и мащерката. Разбърква се добре. Всяко картофено кубче се овалва внимателно в сместа от подправки. Слагат се в чиния. Маслото се загрява и след като се е сгорещило се изпържват картофките. Разбъркват се внимателно. След като хванат златиста коричка са готови и вече може да се вадят от маслото. По желание могат да се полеят с малко готварска сметана.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари