Карфиол на фурна с моцарела и подправки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Карфиол на фурна с моцарела и подправки
Карфиол на фурна с моцарела и подправки
admin
Добавена от: admin
23802
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

карфиол
1 топка моцарела
сол на вкус
1 ч.л. копър
една голяма щипка магданоз
1 ч.л. зехтин
чесън на вкус

Карфиолът се измива добре и се задушава до омекване в тенджера с вода за няколко минути. Запареният карфиол се накъсва на розички и се изсипва в йенска тава за печене, смесва се с чесъна, зехтина и солта. Пече се в умерена фурна, докато леко започне да се зачервява.
Върху леко зачервения карфиол се добавят копърът, магданозът и нарязаната моцарела и се връща във фурната за кратко, да се запече леко и сиренцето.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft