Карфиол на фурна с моцарела и подправки
10 Март 2012
23802
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Карфиолът се измива добре и се задушава до омекване в тенджера с вода за няколко минути. Запареният карфиол се накъсва на розички и се изсипва в йенска тава за печене, смесва се с чесъна, зехтина и солта. Пече се в умерена фурна, докато леко започне да се зачервява.
Върху леко зачервения карфиол се добавят копърът, магданозът и нарязаната моцарела и се връща във фурната за кратко, да се запече леко и сиренцето.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари