Каубойски пай

вход през zajenata.bg
Каубойски пай
admin
Добавена от: admin
12127
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 опаковка тесто за пай или бутер тесто
2 глави лук
2 супени лъжици масло
8 парчета бекон
6 яйца
300 мл неутрална сметана
сол и черен пипер
300 грама настърган кашкавал

В тиган за пържене поставете маслото да се разтопи. В него пуснете нарязания лук и запържете с малко сол 15 - 20 минути, докато омекне. В същия тиган поставете бекона и го запържете без добавяне на олио или масло. Когато стане хрупкав, извадете и нарежете на парчета. Яйцата счупете в дълбок съд, залейте със сметаната, смесете с тел за разбиване и подправете със сол и пипер.


През това време разтеглете тестото, поставете го в тавичка или форма за пай и хубаво го притиснете към краищата на тавата.


В яйцата със сметаната добавете предварително охладените лук и бекон, заедно с настъргания кашкавал. Смесете добре и сложете пая да се пече във фурната, загрята на 200 градуса около 40 - 45 минути. Изпечения пай оставете да се охлади 15 минути преди нарязване и сервиране. 


 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft