Кашкавалена супа

вход през zajenata.bg
Кашкавалена супа
admin
Добавена от: admin
5426
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 ч.ч. прясно мляко
1 глава лук
1 г корени от магданоз
1 корени от целина
2 морков
1 връзка магданоз
200 г кашкавал
сол
черен пипер
30 г масло

листенца рукола (магданоз)

крутони

Време: 45 минути

Лукът (1 глава) и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото (2 ч.ч.), половината от пресния магданоз и маслото (30 г). Полученото пюре се връща в бульона и се кипва отново. Щом заври, се прибавя настърганият наситно кашкавал (200 г) и се вари, докато той се разтопи. Супата се поднася топла, гарнирана със свежи листенца рукола, едро нарязан пресен магданоз (1 връзка) и овкусена с черен пипер. Може да се поднесе с крутони.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft