Кашкавалени бухтички, топящи се в устата-Всички им се радват, като ги направя-Бързо се излапват и...
26 Март 2017
50929
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
- 500 грама моцарела или твърд кашкавал
- 3 супени лъжици настърган пармезан
- 1 яйце
- 100 грама брашно
- половин чаена лъжица риган
- галета
- олио
Начин на приготвяне:
1. Смесете кашкавала или моцарелата, яйцето и пармезана.
2.
Добавете брашното и ригана към сместа.
3. Пригответе гъсто тесто.
4. Оформете малки топки от тестото. От това количество тесто се получават около 40 бухтички, които ще бъдат достатъчни за всички.
5. Оваляйте бухтичките в галета.
6. Изпържете ги в загрятото олио…
7. Златистите бухтички с топящ се пълнеж са готови!
8. Струва ми се, че е грях да не опитате тази божествена храна…
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари