Кашкавалено суфле с колбас

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Кашкавалено суфле с колбас
Кашкавалено суфле с колбас
admin
Добавена от: admin
16140
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

200 гр. кашкавал
200 гр. колбас
70-80 гр. краве масло
4 яйца
1ч.ч. прясно мляко
2 с.л. брашно
черен пипер и сол на вкус

Маслото се поставя в тавичка и се загрява докато се разтопи.
Кашкавала и колбаса се нарязват на ситно, размесват се с брашното, черния пипер и солта и се заливат с разбитите с прясното мляко яйца.
Сместа се разбърква и се изсипва в тавичката и се пече до зачервяване в умерена фурна.
Поднася се с подходяща салата според сезона още топло. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft