Кашкавалки с бяло вино

вход през zajenata.bg
Кашкавалки с бяло вино
admin
Добавена от: admin
4217
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 гр. брашно
250 гр. кашкавал
50 грама маргарин
100 мл вода или бяло вино
сол
подправки на вкус (може подправки за пица)

Кашкавалът се настъргва на едрата страна на рендето. След това се добавят маргаринът, виното/водата и подправките, и накрая - брашното. Замесва се тесто.
От тестото се разточва кора с дебелина 1,5 - 2 сантиметра.
От кората с чаша или с формички се изрязват форми по желание, след това се подреждат в предварително намазнена тава и се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса около 10 - 15 минути.
Тези кашкавалки се приготвят бързо и лесно, а се страхотно вкусно мезе за бира.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft