Кебап с гъби

вход през zajenata.bg
Кебап с гъби
admin
Добавена от: admin
30899
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

свинско месо 750 г
свинска мас 20 г (1 супена лъжица)
кромид лук 200 г (3-4 глави)
чесън 50 г (1 глава)
гъби печурки 300 г
домати 250 г (4-5 бр.)
брашно 10 г (1 супена лъжица)
бяло вино 100 мл (1/2 чаена чаша)
ориз 100 г (1/2 чаена чаша)
лимон 1 бр.

Месото се нарязва на дребни парчета и се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук. След това се прибавят последователно червеният пипер, гъбите, нарязани на ивички, обелените скилидки на чесъна, брашното, настърганите домати, черният пипер, чубрицата и резенчетата от лимона. Ястието се залива с топла вода, посолява се и се вари на тих огън, докато остане на мазнина.

Поднася се със сварен ориз или пюре от картофи и прясна салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft