
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в малко зехтин и олио в уок тиган. Когато се зачерви, се добавят гъбите и картофите, нарязани на много малки кубчета, и се оставят да се запържат и задушат добре. На този етап се добавят подправките. Тиганът се сваля от котлона и в тази смес се добавя каймата, като добре се обърква до гладка смес. Резените бекон се подреждат в намазнена форма за кекс, така че да покрият и стените на формата, добавя се половината от сместа с мляно месо и в средата се нареждат парчетата кашкавал (може и сирене или пушено сирене), след което отгоре се изсипва останалата част от сместа кайма. Непокритата част от сместа се покрива с парчета бекон и се пече около час на 180-200 градуса. След това се обръща и украсява по желание.