Кесадиляс с шунка и сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Кесадиляс с шунка и сирене
Кесадиляс с шунка и сирене
admin
Добавена от: admin
10374
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

8 20-см. тортили
4 ч. ч. настъргано сирене
8 тънки филийки шунка (около 180 гр.)
1/4 ч. ч. стафиди
2 стръка зелен лук (нарязани; включително и зелената част)
6 ч. л. масло

Подредете 4 тортили върху работното си пространство. Поръсете всяка тортила с 1/2 ч. ч. сирене. Покрийте с шунката, като оставите по 0.5 см. свободно пространство около края. Поръсете с по 1 с. л. стафиди. Разделете останалото сирене и поръсете с него тортилите. Поръсете със зеления лук и отгоре поставете останалите 4 тортили. Разтопете 1 1/2 ч. л. масло в голям тиган на умерена температура. Сложете 1 кесадиля в тигана. Пържете докато покафенее, по около 3 мин. за всяка страна. Извадете от тигана и пазете топла. Повторете тази процедура с останалото масло и кесадиляс. Нарежете на триъгълници и сервирайте. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft