Кесадиляс с шунка и сирене
27 Май 2012
10374
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Подредете 4 тортили върху работното си пространство. Поръсете всяка тортила с 1/2 ч. ч. сирене. Покрийте с шунката, като оставите по 0.5 см. свободно пространство около края. Поръсете с по 1 с. л. стафиди. Разделете останалото сирене и поръсете с него тортилите. Поръсете със зеления лук и отгоре поставете останалите 4 тортили. Разтопете 1 1/2 ч. л. масло в голям тиган на умерена температура. Сложете 1 кесадиля в тигана. Пържете докато покафенее, по около 3 мин. за всяка страна. Извадете от тигана и пазете топла. Повторете тази процедура с останалото масло и кесадиляс. Нарежете на триъгълници и сервирайте.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари