Киселото мляко в буркан отново е хит. След като през последните години производителите правят и продават млякото в кофички, танзи тенденция се обърна.
Родни млекари решиха да припомнят на българите някогашния вкус на истинското кисело мляко в буркан.
Хората пък са доволни от този факт, защото изпитват носталгия към продукта от едно време. Друго си е да загребеш с лъжицата от тежкия буркан, някак вкусът е различен, сподели столичен пенсионер.
Най-много се харесва биволското кисело мляко, защото е с висока масленост (6 %) и се търси основно за десерти, смятат от бранша. На по-добра цена е комбинацията краве мляко плюс 30 % биволско. То е с по-лека консистенция и масленост до 4,5 %.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари