Смесете брашното с маята, солта и захарта. Добавете олиото и постепенно добавяйте от хладката вода (ако е необходимо, добавете още малко към количеството в рецептата). Измесете гладко тесто. Най-лесно е да го удряте в плота 50-тина пъти, докато месите, за да влезе достатъчно въздух в тестото. Оставете го на топло да втасва.
Разделете втасалото тесто на 2 части и ги разтеглете на тясна правоъгълна кора. Намажете кората първо с мекия маргарин, след което надлъжно поставяйте по един ред от всеки вид пълнеж на разстояние от около 2 см. Навийте кората на руло, като започнете от страната на един от пълнежите.
Нарежете рулото на триъгълници, с малко разстояние отгоре (но без да се застъпват разрезите). Обърнете (изправете) триъгълничетата и леко изгладете върха им с пръсти.
Подредете кифличките в намазнена тава и след 15-на минути намажете с разбито яйце.
Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса 15-тина минути, т.е. докато леко се зачервят.