1 пакетче бутер тесто, оставено на стайна температура
300 гр. пилешки гърди, нарязани на кубчета
300 гр. тиквички, настъргани
2 кубчета масло
1 глава лук, ситно нарязани
80 гр. меко сирене, настъргано
подправки: половин чаена лъжичка майоран и половин чаена лъжичка копър
За заливката:
4 яйца
100 мл прясно мляко
100 мл сметана
Запържете лука в маслото, за да омекне. Поставете месото, разбъркайте, за да се оцвети приятно от всички страни. Добавете настърганите тиквички и задушавайте на тих огън, докато се изпари течността и се свари месото. При необходимост добавете малко вода. Подправете със сол и пипер на вкус. Разточете тестото според размера на тавата, в която ще печете киша. С вилица го набодете и напълнете с плънката, добавете върху плънката подправките (майоран и копър) и залейте с предварително приготвената заливка. Печете в загрята на 180 градуса фурна около 35-40 минути, докато се стегне заливката.