Киш с червена чушка и козе сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Киш с червена чушка и козе сирене
Киш с червена чушка и козе сирене
admin
Добавена от: admin
26662
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 средна грудка копър, нарязана на тънко
1 средна глава кромид лук
2 скилидки чесън
1 чаша печени червени чушки (2 бр. големи), обелени и нарязани (може и от буркан)
6 големи яйца
225 гр. нискомаслено прясно сирене (извара)
55 гр. прясно козе сирене, натрошено
2 ч.л. нарязан магданоз

Загрейте фурната на 175 градуса. Намажете кръгла йенска тавичка с малко мазнина, така че да се покрият и стените. В голям съд загрейте няколко лъжици зехтин. Прибавете копъра и лука и задушете 10-тина минути, докато лукът стане прозрачен. Подправете със сол и черен пипер. Добавете чесъна и бъркайте още 30-тина секунди, докато пусне аромата си. Объркайте и печените чушки и махнете съда от огъня. Оставете да изстине за 15 минути. Разбийте яйцата с прясното сирене (изварата), козето сирене и лука. Подправете със сол и пипер. Объркайте охладената зеленчукова смес в яйчената и излейте в приготвения съд. Печете 35 - 45 минути, докато центъра се втвърди, а повърхността стане златисто-кафява. Охладете 10 минути, преди да нарежете. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft