Мойте Рецепти
От тази доза излизат около 30-тина бисквитки в зависимост от формичката, която ще използвате. Сокът от лимон им придава съвсем малко по-кисел вкус, така че може да намалите количеството, ако не ви харесва.
1. В дълбок съд сложете всички съставки и с ръце омесете меко тесто, което не залепва. По желание добавете и смлените орехи. След това го оставете в хладилник, докато се загрява фурната.
2. Върху леко набрашнен плот разточете кора с дебелина 4-5 мм и с формичка или чашка изрежете бисквитки по желание. Подредете ги в тава, покрита с хартия за печене, и поставете да се пекат в предварително загрята фурна. Трябва да останат бели. Оставете ги хубаво да се охладят, след което ги слепете две по две с мармалад и ги оваляйте щедро в пудра захар.