![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Разбийте в купа сиренето до пухкав крем, като постепенно добавяте ванилията и малко настъргана портокалова (или лимонова) кора. Разбийте отделно жълтъците заедно със захарта до пухкава смес. Внимателно добавете жълтъците към сиренето, като разбърквате внимателно.
Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към сиренето на малки порции и сместа внимателно се разбърква, за да не спадне обемът й. Покрийте съда и го оставете в хладилника да се поохлади. Смесете кафето с виното (или ликьора). В тавичка или десертни купи наредете пласт бишкоти, които предварително сте натопили в кафето, след което намажете със крем, посипете отгоре с какао на прах. Отгоре наредете пласт от бишкоти и така до изчерпване на продуктите. Най-горния слой е от крем. Покрийте с домакинско фолио и поставете в хладилника за няколко часа (най-добре за 24 часа). Преди сервиране поръсете отгоре с какао на прах и настърган шоколад. Може да украсите с плодове според сезона - ягоди, малини, боровинки и пр.