Когато имам само яйца, малко мляко и тиквички в хладилника винаги приготвям това за вечеря,...
6 Юли 2017
51273
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Продукти
750 г. пресни тиквички
4-5 супени лъжици олио
4-5 яйца
1 1/2 чаени чаши прясно мляко
1/2 връзка копър
1/2 връзка магданоз
смлян черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Тиквичките се почистват, измиват се и се нарязват на кубчета.
Сваряват се в подсолена вода, след което се отцеждат и се слагат в тенджера. Яйцата се разбиват заедно със ситно нарязания копър и се изпържват в мазнината.
Нарязват (накълцват) се на дребно и се прибавят към тиквичките. Залива се с прясното мляко и ври на слаб огън 5-6 минути. Поднася се поръсено с млян черен пипер, ситно нарязан магданоз и копър.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари