Когато хладилника е празен: Рецептата, която ме спасява!
20 Юли 2017
9028
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
500 гр. хляб (багета)
5 супени лъжици масло
2 супени лъжици зехтин
3 скилидки чесън
1 супена лъжица риган
Сол и подправки по желание
Загрейте фурната на най-високата температура.
Хлябът нарежете на парчета със средна дебелина.
Смелете чесъна и го смесете с останалите съставки.
Намажете хляба от двете страни, поставете го в тава на хартия за печене и печете 10 минути, докато не се зачерви.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари