Когато хладилника е празен: Рецептата, която ме спасява!
20 Юли 2017
9012
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
500 гр. хляб (багета)
5 супени лъжици масло
2 супени лъжици зехтин
3 скилидки чесън
1 супена лъжица риган
Сол и подправки по желание
Загрейте фурната на най-високата температура.
Хлябът нарежете на парчета със средна дебелина.
Смелете чесъна и го смесете с останалите съставки.
Намажете хляба от двете страни, поставете го в тава на хартия за печене и печете 10 минути, докато не се зачерви.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари