За коричката:
8 бисквити грахам, фино натрошени
4 с.л. масло, разтопено
1/4 ч.ч. захар
За пая:
1 ч.ч. подсладени кокосови стърготини (настърган кокосов орех)
3 с.л. масло
1/2 ч.ч. накълцани орехи (други ядки по желание)
1 ч.ч. подсладено кондензирано мляко
1/2 опаковка бита сметана
110-120 гр. крема сирене
1 кофичка карамелов топинг
За коричката:
Смесете бисквитите, разтопеното масло и захарта и притиснете 1/4 от сместа в 4 обли стъклени бурканчета с широк отвор и дебело дъно.
Поставете бурканите върху плоска тавичка за сладки и печете на 180 градуса за около 6 минути.
За пая:
Разтопете маслото в метален съд. Добавете кокоса и накълцаните ядки и гответе сместа, докато леко покафенее. Оставете настрана да се охлади. В дълбока купа смесете крема сиренето и кондензираното мляко и добре ги разбийте. Прибавете битата сметана. Разпределете половината от сместа във всеки от четирите буркана. Наръсете с карамеления топинг (няколко чаени лъжички) и част от сместа с кокос и ядки. Покрийте с останалата смес от крема сирене и сметана. Замразете за около 6 часа. Преди сервиране покрийте с останалата кокосово-орехова смес и наръсете с още карамел.