Коктейл Тоскана
22 Декември 2011
6618
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
(за 4 чаши):
300 г обелени и почистени от костилките праскови
4 супени лъжици пудра захар
4 чаени чаши червено вино
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица настъргана лимонова кора (или цели резени лимон)
канела
лед
Време: 20 минути
Прасковите се нарязват на тънки резенчета, поръсват се със захарта, канелата и лимоновата кора.
Заливат се с виното и водата и се оставят в хладилника за 2 часа.
След това течността се прецежда, а прасковите се разпределят във високи стъклени чаши с по 1-2 кубчета лед.
Върху тях се налива охладената напитка.
Поднася се със сламка и лъжичка за плодовете.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари