Конфитюр от грозде
22 Декември 2011
12278
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Оронваме гроздето и го измиваме добре. Не трябва да допускаме да има загнили зърна.
Заливаме с 2 ч. ч. вода и варим. Прибавяме и 1 кг. захар. Зърната се варят докато сиропът се сгъсти.
По приятен е мармаладът от бяло грозде. Червеното грозде дава червен мармалад.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари