Конфитюр с праскови и орехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Зимнина
Конфитюр с праскови и орехи
Конфитюр с праскови и орехи
admin
Добавена от: admin
11430
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Прасковите се избърсват с кърпа, за да им падне мъхът, измиват се, обелват се и се нарязват на четвъртинки. Посипват се със захарта. Престояват така 7 часа и се поставят на котлона да се варят 10 минути. Свалят се от котлона и престояват 3-4 часа, след което се доваряват до необходимата гъстота. Малко преди конфитюрът да се свали окончателно от котлона, се добавя лимонтозуто. По желание към готовият конфитюр могат да се добавят печени орехови ядки. Насипва се горещ в буркани и се затваря херметически.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft