Копривена чорба с маслини
21 Август 2013
4372
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Копривата се измива и нарязва. Запържва се с олио заедно със ситно нарязания лук и настъргания морков. Всичко се залива с 6 чаени чаши вода, подправя се със сол и черен пипер на вкус и се вари. Двадесетина минути преди да се свали тенджерата от огъня, се прибавят почистените от костилките маслини и оризът. Готовата супа се застройва с една кофичка кисело мляко, разбито с 1 яйце. Поръсва се с нарязан магданоз. По желание може да се подправи и със запържен в масло червен пипер.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари