Кралска баница на рулца с шунка и кашкавал - няма да усетите кога е свършила!

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Кралска баница на рулца с шунка и кашкавал - няма да усетите кога е свършила!
Кралска баница на рулца с шунка и кашкавал - няма да усетите кога е свършила!
admin
Добавена от: admin
14574
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

500 гр. кори за баница
За намазване на корите:
3 яйца
200 мл. заквасена сметана
100 мл. олио
малко сол
За плънката:
400 гр. шунка (настъргана)
400 гр. кашкавал
малко риган

Първо пригответе сместа за намазване. Разбийте яйцата с вилица, добавете заквасената сметана, олиото и солта, разбъркайте хубаво, за да се получи хомогенна смес. 
Пребройте корите в опаковката (от 500 гр. кори се получават приблизително 5 рула - 2 рула от 4 слоя и 3 рула с по 3 слоя). 
Всяка кора намажете с около 2 супени лъжици от горната смес, наредете 4 кори една върху друга, а върху последната разпределете от шунката и кашкавала и поръсете със сол и малко риган. Подгънете корите от двете страни и навийте на руло. Същата процедура се повтаря и с останалите кори. Получените рула подредете в тава, покрита с хартия за печене или намазана с олио и ги намажете с останалата част от яйчената смес. По желание може да ги поръсите и със сусам. 
Печете във фурна, предварително загрята на 200 градуса, около 25 минути.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft