За кората:
1 чаша смлени орехи
3 супени лъжици захар
½ чаша масло
1 чаша брашно
по желание - 2-3 с.л. какао
За крема със сирене:
225 гр. крема сирене
1 чаша пудра захар
1 чаша разбита сметана
За пудинга ванилия:
1 пакетче пудинг ванилия
3 чаши прясно мляко
За шоколадовия пудинг:
1 пакетче шоколадов пудинг
3 чаши прясно мляко
За горния слой:
2 чаши разбита сметана
настърган шоколад или шоколадови фигурки
Загрейте фурната на 175 градуса. Намажете съд за печене с размери 23 х 33 см.
С миксер разбийте всички съставки за кората и получената смес прехвърлете в съда за печене. Печете 20 минути.
Пригответе пудинга ванилия според указанията на опаковката. Пригответе и шоколадовия пудинг по същия начин.
В дълбок съд сложете крема сиренето, пудрата захар и чашата разбита сметана. Бийте с миксер, докато сместа се обедини хубаво.
Оставете кората да се охлади. Намажете отгоре крема сиренето. Върху него внимателно изсипете шоколадовия пудинг и заравнете. Отгоре изсипете и белия пудинг. Накрая покрийте с разбита сметана и поръсете с настърган шоколад.
Оставете десерта в хладилник за няколко часа да стегне.