За коричката:
1 чаша орехи, смлени
3 с.л. захар
1/2 ч.ч. масло
1 ч.ч. брашно
За крема с крема сирене:
1 опаковка (225 гр.) крема сирене
1 ч.ч. пудра захар
1 ч.ч. разбита сметана
За ваниловия пудинг:
1 пакетче пудинг ванилия на прах (144 гр.)
3 ч.ч. прясно мляко (използвайте 2 ч.ч. за по-твърда консистенция)
За шоколадовия пудинг:
1 опаковка шоколадов пудинг на прах (144 g)
3 ч.ч. прясно мляко (използвайте 2 ч.ч. за по-твърда консистенция)
За горния слой:
Загрейте фурната на 175 градуса. Намазнете правоъгълна тавичка около 23х33 см.
В купата на миксера смесете всички продукти за коричката и получената смес притиснете по дъното на тавичката. Изпечете за 20-тина минути.
Пригответе пудинга ванилия според указанията на опаковката. Пригответе и шоколадовия пудинг по същия начин.
В купата на миксера сложете крема сиренето, пудрата захар и чашата разбита сметана. Разбийте, докато сместа стане лека и пухкава.
Оставете коричката да изстине. Намажете сместа с крема сиренето на равномерен пласт върху основата. Отгоре нанесете внимателно шоколадовия пудинг и заравнете добре. След това повторете с ваниловия пудинг. Отгоре нанесете слой разбита сметана и поръсете с настъргания шоколад.
Оставете сладкиша в хладилник за няколко часа, докато стегне добре.