Крем супа с дроб и зеленчуци
10 Февруари 2012
8276
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Запържете леко нарязания на парченца дроб в 1 -2 с.л. масло заедно с лука, морковите, целината и магданоза, нарязани на ситно. След като зеленчуците омекнат, ги залейте с бульон или гореща вода. След като всички пордукти се сварят, ги пасирайте и претрийте дроба през цедка, за да се отстранят жилестите му части. Отделно запържете брашното в 1-2 с.л. масло, след което го залейте с топлото мляко и бульона и добавете пюрето. Оставете супата да заври, след което я застройте с яйцата. Може да гарнирате със зрънца варена царевица, лъжичка сметана или просто нарязан магданоз!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари