Крем супа с пиле
22 Декември 2011
11206
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г пилешки гърди без кожа
1 картоф
1 морков
3 стръка магданоз
4 ч. ч. зеленчуков бульон
1 с. л. оризово брашно
1 с. л. кисело мляко
Месото се нарязва на парчета и се сварява.
Обеленият картоф и морковът се нарязват на кубчета.
Сваряват се в малко подсолена вода до пълно омекване
Месото се отпенва и се добавя зеленчуковият бульон.
Половината от месото се пасира със зеленчуците.
Останалата половина от месото се нарязва наситно.
Оризовото брашно се запича и се смесва с киселото мляко и пасираната супа.
Сместа се излива при останалото месо и бульона и се вари още 5 минути. Преди поднасяне се поръсва с листенца магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари